Follow Me ON

مناريله دان تروس ترتاوا



By  Dominic Blaaque     21.38     
Akhirnya!!!! semua dah habis cuti dan keamanan akan kembali pada hari esok
di mana pagi2, tiada siapa yg nak kacau konsentrasi anda terhadap apa2 jenis hiburan hahaha
Sekarang terkenang kembali alam pekerjaan di mana satu bulan sudah berlalu menjadi penjual anggur terhebat haha
dan sekarang jeles pula tgk rakan-rakan yg bekerja dapat gaji (cheh hahaha)
Pengalaman menjadi penganggur boleh dikatakan agak hebat dan agak bosan pada waktu yg sama

saya mempunyai keluarga yg tahap paranoid mereka tak kena pada tempat (most of the time)
dan dah hampir dua minggu tak bawak kereta, mak bapak tak kasi pinjam keter nak pusing dalam taman walaupun telah diberi alasan nak practice utk test jpj (aku dah kata, paranoid)
Ibu Bapa, jika anakanda fail test jpj, blame urselves, dont blame me haha
dan hari tu minta repair basikal and what i get was a lecture on the danger of bicycles
haha THANK U DAD! haha
i cant believe that during form 3 i ride my bicycle to school
and now i want to exercise and maintain a healthy lifestyle with a bicycle
a lecture on dangers of the bicycle is given to me? haha hadoi
paranoid..... haih........
come on la weh
i really2 really cant wait for university
i feel like screaming my lungs out
as that is much more better than smoking haha
i feel soooo stupid rite now
i'm lost and i dont know what i want or what should i want hahaha
mental torture!! haha
as my skin is getting paler as i dont catch enough sunlight
i have a high chance of getting diabetes as most of my mom's family members died because of it
and i'm not living a healthy lifestyle as i dont exercise regularly as i should
hell
haha
i'm kept in captivity as if i'm going to die if i'm on my own haih....
They keep me in captivity as if i need 100% attention, but i'm being treated without any attention, why dont u just let me free instead? haha
and aku tak faham kenapa mak aku bangga sangat citer kat member2 dia yg dia kept aku kat rumah macam anak dara
mak, takyah bangga mak
wat malu je mak, u make ur son look stupid
jgn nak menghina org perempuan
sekarang dah 2009!!!!!

haih......... :(

About Dominic Blaaque

Idzham Ibrahim, your friendly neighbourhood unemployed mech eng graduate

Tidak ada komentar: