Follow Me ON

Panggang Batu



By  Dominic Blaaque     22.29     
Hari ini, Afifah, Hasif dan Saya, pergi ke City Sqaure JB akibat dah terlalu lama duk rumah
Tp malangnya, ramai lagi antara rakan2 kami tidak dapat ikut kami bersama haha
so bertiga je lah dan kami makan panggang batu! haha

First of all
saya dipaksa tgk citer ni haha

Dan di dalam panggung, hasif dengan begitu ghairah melontar-lontar pop-corn utk dimasukkan ke dalam mulut saya yang sedang ternganga haha
sementara afifah di tgh2 terpaksa jadi mangsa kena tepisan jagung-meletup haha

Ini kepala hasif

Pada asalanya kami mahu makan SUSHI! haha tp disebabkan mamat cina kat kedai stonegrill tuh mcm suka kat hasif, kitorang makan kat BATUPANGGANG and mamat cina tu asik tgk hasif haha





Cuba tgk mamat cina yg pakai baju merah tuh, dia melihat ke arah camera!!!! haha




Kepala hasif hampir tersangkut ke dalam bende alah ni




Ayam mentah haha



Pipaa taktau gune chopstick haha



Hasif jakun tgk ayam mentah haha (sah tak penah masak hahahaha)




Hasif order ayam tak mentah, dia sedih nadrah tak ikut... haha





Honestly, this thing is FUN!!!! haha




Pose dulu hehee




Okayh, bende alah ni mmg panas giler haha

About Dominic Blaaque

Idzham Ibrahim, your friendly neighbourhood unemployed mech eng graduate

Tidak ada komentar: