Follow Me ON

Apa yang penting haha MIAT? apakah itu MIAT?



By  Dominic Blaaque     19.34     

Interview MIAT
Honestly, it wasnt that interesting at all,
my interview didnt last 10 minutes haha
dan sekarang aku tak rase mcm aku tanak masuk miat
buat diploma hahha
i think i'm better off doing foundation, then i'll go for MIAT and DEGREE
takpun if i'm lucky kan, i belajar gila2 sehingga tahap hampir gila Asasi
and manalah tau dapat continue studies overseas kat America ke wat Automotive Engineering? Chrysler, GM, Ford nak bankrup oh. JAPAN!!! i'm coming hahaha 
entah sekarang aku tak tau nak wat apa. 
Apa kata mik fiziks dan jd scientist sampai PhD
Dr. Muhd Idzham
Scientist in Quantum Physics ehehehehheeee :D
Haidar ada gak td, yg takleh bla, org tu tgk results dia je, kenapa tak wat medic? hahahahaha lawak oh, dia paling lama kena interview, sebab kena lecture haha kesian haidar
 GOOD LUCK DR HAIDAR! Semoga kamu berjaya wat medic!


dah
here are some pictures

Asal aku nampak putih??? hahaha
Lalalalalala
Hehheeeee

Selepas habis interview, saya dan haidar menaiki bas ke angsana, dah lama oh tak naik bas hahaha
serious dah lama gila aku tak naik bas, dah kat dua bulan dah hahaha
Sampai angsana, aku beli keropok lekor
then aku jumpa gerai popia kat dalam angsana tuh, aku beli popia basah
then aku offer haidar nak sikit tak, dia kata jap lagi, last2 aku dah habiskan haha
sedap oh! then makan mee rebus haji wahid, hari ni TAK SEDAP haha kuah dia masam laaa
Then abang dia hantar balik rumah, Abang haidar sangat sporting.
Balik rumah, pipaa tepon menceritakan kesedihan fail JPJ lagi sekali,
Takziah pipaa, takziah, kesian kau dah takde driver(aku) nak bawak jalan2 dengan minyak petroleum percuma lagi...  haha
Lesen aku dah kena tarik (dengan mak aku) haih............
Dah lah, aku NAK MASUK ASASI!!!!!!!!

PS: kepada star, aku tetap nak iguana tu, nanti birthday kau nanti, aku belikan hamster hantar pakai pos laju hahaha
kalau boleh aku nak iguana jenis Chameleon yg bleh tukar2 kaler tu, jd biler aku lonely, iguana tu leh tukar Colour sama mcm aku haha

About Dominic Blaaque

Idzham Ibrahim, your friendly neighbourhood unemployed mech eng graduate

1 komentar:

Aleena Aisyah mengatakan...

keputehhhaaannn XD