Follow Me ON

Ninja Warrior



By  Dominic Blaaque     01.20     
Ninja Warrior kat channel 5 tukar hari khamis! adoi
td aku tgk lah kan launch proton exora
seriously aku rase lame yg teramat
tak professional langsung, ADA THEME SONG PLAK TUH!
iklan pun tak best, takleh ke dia wat mcm iklan mercedes?
walaupun tak mampu nak beli merc baru pun kan,
but anyone yg tgk iklan merc, pasti rase mcm dia naik merc dalam iklan tu haha

ni semua salah MARA, aku mintak scholarship nak wat automotive
supaya industry otomotif negara bangun dgn begitu gemilang, ttpi sekarang tak kasi
launch proton exora jd lame gilaa haha dan ADA THEME SONG!

*apa kena mengena? haha


About Dominic Blaaque

Idzham Ibrahim, your friendly neighbourhood unemployed mech eng graduate

1 komentar:

Aleena Aisyah mengatakan...

sabar2..lol. bongok.