Follow Me ON

Tagged by aleena! the psycho leech queen



By  Dominic Blaaque     20.13     

Aleena....

1. Apakah hubungan awak dan dia?
kwn yg sama2 gila

2. 5 impressions terhadap dia?
super duper genius psychotic leech loving vios driving leech queen

3. Perkara paling memorable yang dilakukan kat awak?
dia kasi number telefon hahhaa

4. perkara paling memorable yang dia kata pada awak?
"bongok" dan "Idzham Psycho"

5. Kalau dia kekasih awak.. awak akan...?
hmmmmmmmm..... saya akan jadi boyfriend dia la hahaha bodo lah soalan ni 
oh, btw, dia dah ada boyfriend

6. Kalau dia jadi musuh awak.. awak akan..?
saya akan cuba buat peace treaty dan sebuah alliance supaya lebih maju! haha

7. Kalau dia kekasih awak..
kenapa soalan ni mcm berulang

8. Kalau dia musuh awak.. mungkin kerana:
Saya gelap, dia putih

9. overall impression ttg dia?
mabuk

10.The most desirable thing to do to her?
hmmmm ask her to buy me food

11. Apakah awak rasa tentang pandangan org terhadap awk?
saya ni gelap

12. the character of you for yourself?
unique hahahaha

13. On contrary, the character you hate about ?
dishonest

14. The most ideal person you want to be with?
hmmm i really dont know

15. For people who like you, tell sumthing about them.
kalau dah kacau Hi, leh kenal kat sms, kasi lah nama haha

16/. Ten people you tag: eh jom tukar soalan
list down ten people haha takyah tag2 eh
1. Ikyn
2.Pipaa
3.Faiz
4.Naderk
5.Sheikh
6.Dina
7.Syiraa
8.Oozie Osbourne
9.Aleena!
10.Belle

17. no 2 ade hubungan dgn sape?
Universiti Teknologi Petronas

18. is no 3 male or female?
Male

19. if no 5 and no 7 ade relationship?
SUPER GENIUS COUPLE WITH SUPER GENIUS KIDS haha

20.Macam mane dgn no5 dan no 8 pula?
Super cute haha

21.. no 4 single kah?
Dia kata dia single, tp sedang mencari, tak jumpe2

22. aleena gila terdelete soalan ni, meh aku wat soalan haha
No 9 suka siapa?
idzh**, 
yg penting bukan aku

23. say sumtin about no 6?
GIGI cantek haha tak abis2

24. no 9 kelakar tak?
Mabuk
25.kenapa nombor lain2 takde kena plak ni? haha (soalan ni tak wujud)


dah aku malas nak wat lagi, 
aku buat ni sebab
ALEENA PAKSA haha
kesian aleena

About Dominic Blaaque

Idzham Ibrahim, your friendly neighbourhood unemployed mech eng graduate

1 komentar:

Aleena Aisyah mengatakan...

gile best komen !! hahahaha teharu aku. tak ! hahahahhah =) erm. g bwat laa !! bwat laaaa !! aku bwat tok ko !!!