Follow Me ON

اينستيتوت ممندو بوڠا راي



By  Dominic Blaaque     20.01     
Aku masih tidak boleh menerima hakikat bahawa pentadbiran institut memandu bunga raya telah menyebabkan aku terdelay lesen aku utk hampir sebulan
فوچق BUNGA RAYA haha

haih.........bodo punya kerani

kepada adik2 yg belum amik lesen, daftar ngan RIAKAR, jgn amik bunge raya
aku rase aku dah sepatutnya test jpj dah by this time, kalau kerani nye wat keje betul2
i fear stupidity and stupidity is what i get haih.........if i get my license by now i could already be working out everyday pegi gym dan mengamalkan gaya hidup sihat so that i wont feel so tired and helpless everyday

I asked my dad if i can fix my bike or not and this is the words of wisdom i get

"The bicycle is dangerous"......


haha selama ni aku bawak gi sekolah masa form 3 takde penah bring up pun this kind of statement? haha
pelik2 ah
i really cant wait to go out next week wif my bros and sis (friends)
tolonglah jgn cancel otherwise i'll kill myself haha
now takde mood nak main game coz takleh nak concentrate, otak sakit haha tetibe

okay, about my dad saying the bike is dangerous
i think my life resolution is get a job that might kill me haha ( a risky job, jgn salah faham haha)

for sure i'll dedicate my free time into automotive sports such as Drifting as a part time job and my full time job will be an
Aeronautical Engineer where i will be climbing A380 to check it and for sure i'll be on seconds from disaster if anything goes wrong haha National Geograhpic!!!
But if SPM goes well, i will achive my dream to pursue my studies to germany and study automotive engineering and come back and do lots of dangerous stuff as a living haha

WISH ME LUCK!
i dont know why the headaches are getting more and more severe haih... i hate panadols haha
i wish i could go for a massage, the back pain from painting the house a month ago is haunting me and it still hurts, pijak me anyone!!! hhaaha

ya, saya sekarang dah jadi seperti vampire, i'm scared of outdoors hahaha
tp malangnya, saya tak putih cam edward cullen hahahah ( apa aku merepek ni? haha)

haih.... aku perlu bertahanuh dan cari keberkatan la

nak bersukan aku tak tau nak bersukan apa kecuali skipping kat dalam bilik
aku dah tak reti main bola oh haha


هاري اين اكو جاكون ماءين جاوي چونۏرتر ههاها



Can i be an afro samurai when i grow up??? haha

About Dominic Blaaque

Idzham Ibrahim, your friendly neighbourhood unemployed mech eng graduate

Tidak ada komentar: