Follow Me ON

MGS4



By  Dominic Blaaque     22.24     


Dengan segala hormatnya, pada19 January 2009, Muhammad Idzham Bin Mohamad Ibrahim, telah complete game Metal Gear Solid 4:Guns Of The Patriots
sekarang, Muhammad Idzham perlu menghabiskan 1 game lagi iatu Fallout 3 haha
okay, i've completed MGS4, Ninja Gaiden Sigma and only Fallout 3 left, then, i will be out of games, adoi....
sitting at home, playing games all day, with no income cant help me buy any new games hahaha
today i went to jusco lah kan, to look at some games lah kan, and bapak mahal cam sial kat jusco
Little Big Planet RM279?????? kat Sony Center tak sampai rm200 pun! sial betulah kedai game kat jusco haha JGN BELI KAT KEDAI GAME JUSCO TAMAN U!!!!
lepastu nak jual guitar hero nyer guitar tak ori utk ps3 rm400 lebeh and tak dapat game sekali, mahal tahap sial. Lepastu aku tanya game guitar hero Guitar Bundle version yang ada tersenarai kat list2 games, org tu tak tau apa2, aku tak kerja kedai game pun aku tau! haha dia taktau ke????? and then aku nak cari game Burnout Paradise, abis stock... kesialan... then soul caliubur 4, abis stock jugak..... kesialan 2X..... tak lama lagi game2 semua dah habis main and lesen dah nak abis dah, lg 6 jam, i will have no life at home anymore........... haha
some people say, main game bosan and stupid (no offence haha)
and actually, research done on video games and its affects to the human brain kan, video games helps ur brain to think and make it strongaaaa stronggaaaaa!!!!! muahahahahaha

i think i should buy a new hard disk and move back to the computer instead.... hmmmmmmm but grahic card tak best!!!! ayah aku salah beli... i wanted the 9800gtx, he accidentally bought the 9500GTX adoi............. beza byk weh kat pc mark punye score.... haha

I made it to the 4th hour of my license process, 6hours to go! aku dah reti wat BUKIT!!!!!!!! haha and instructor hari ini Encik Talib (kpd semua penuntut Institut Memandu Bunga Raya, Pak Cik ni best! haha) dia kasi aku masuk gear 4!!!! dia kasi aku bawak 60kmh haha seronok weh, rileks giler belajar memandu hari ini haha

About Dominic Blaaque

Idzham Ibrahim, your friendly neighbourhood unemployed mech eng graduate