Follow Me ON

چن ا ب نئ عزيز وهن ا ڬروو اڤ؟



By  Dominic Blaaque     17.16     
haih... semua kedai repair basikal tutup, kesedihan....
haha
tetibe dah takde mood nak repair apa2 except for myself haha
any exercise tips anyone???


Inilah koleksi top gear malaysiaku dari isu pertama!! haha tp 2 isu aku miss adoi dan 1 didermakan oleh Azhar (wing) thanks bro
almari buku menjadi senget kerana terlalu berat, tetapi belu lg sampai ke tahap surat khabar lama punya lori haha

Terkenang kembali alam kerja yg lepas
hampir sebulan dah aku berhenti kerja kerana nak melanjutkan pelajaran dalam
Bachelor Of Playstation Game play, Practicality, Theory and Application yg tidak diiktiraf dalam mana2 university mahupun negara hahaha tp kat Stanford University ada rasenye buat research life with Playstation, oh well

Sambil2 browsing pics yg di dalam memory card handphone yg serba season ini
Gambar ini dipilih

Mamat yg kacak dan macho ini ialah Sheikh Ahmad Arif
Dan inilah aksi Sheikh Ahmad Arif ketika sedang berjuang menjual Roti di Bread Talk
Begitu professional dan cekap sekali beliau menjalankan tugas
Beliau merupakan salah satu genius SM Sains Muar dan yg paling penting, dia budak dorm aku haha
SAYANG KAU! ( kami bukan gay ) hahaha


Oh aku tak sabar nak masuk U haha pleeslah University yg terus leh bawak keter haha

About Dominic Blaaque

Idzham Ibrahim, your friendly neighbourhood unemployed mech eng graduate

Tidak ada komentar: